Hulp bij onzekerheid

Als u hulp nodig heeft omdat u misschien onzeker bent, kan het zijn dat u ook onzeker bent over het stellen van een hulpvraag.

Een aantal problemen zijn maatschappelijk geaccepteerd, maar anderen worden snel bestempeld als ‘overdreven’ of ‘aanstellerij’. Wij geloven in de kracht van het individu, en zijn er niet voor ‘de meerderheid’, of ‘een minderheid’ maar alleen voor het individu (ja dat ben jij).

Iedereen heeft instinctief hele goede gevoelens voor gevaar, maar door de wereld waarin we leven hebben wij een ander soort gevaar gecreĆ«erd, een ‘nep gevaar’ dat toch echt kan zijn. Namelijk de angst om geen geld meer te hebben en dus geen huis of eten meer te hebben. De ‘geld maatschappij’ brengt een hele reeks aan ongeschreven regels met zich mee en men vraagt zich steeds vaker af of, en hoe ze er nog bij horen.

Om te helpen terug te komen bij uzelf, zijn basis gevoelens essentieel. Wij kunnen u helpen een stukje dichter bij uzelf te komen door dichter bij de natuur te gaan staan. Uw (angstgevoelens) kunnen gewoon bestaan zolang ze nuttig zijn. Het maakt u alert, maar het moet u niet afzwakken, en dat gebeurt te vaak.

Wat kunt u van ons verwachten?

Naast gesprekken (telefonisch, internet) willen we iets met u doen. Zo kunt u ook langskomen bij ons in Noorwegen. We willen u mee nemen de bossen in, we willen met u koken, met u eten, we willen u echt leren kennen. Niet een uurtje waarin een masker op kan staan, nee wij willen de echte u kennen.

We nemen u mee naar het begin, en beginnen opnieuw.

U zult leren anders te voelen, en vertrouwen op uw gevoel, van euforie tot gezonde spanning. Tot het weer op uzelf kunnen vertrouwen.

Wilt u graag hulp en vraagt u zich af of wij u kunnen helpen? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op.

Disclaimer: Onze begeleiding is vriendschappelijk-raadgevend en spiritueel van aard, indien u (onmiddellijk) medische of psychische hulp nodig heeft vragen wij u 112 of de lokale crisislijn te bellen.