Over

Rust, reinheid en regelmaat

Alternatief is wel zo natuurlijk

Hoe hangt gezondheid samen met geestelijk welzijn? Ben je blij met jezelf? Leef je wel het leven dat je het liefst wil leven? Zingeving? Hoe ga je om met tegenslagen op het gebied van financiën, liefde, werk, opleiding enz?

Het leven dat je leeft is waarschijnlijk druk, continu triggers, overal en altijd maar iets ‘moeten’. En misschien vind je dat soms zelfs fijn, omdat je gedachten dan niet met jezelf aan de haal gaan.

Maar wat nou als het anders kan? Wat nou als je, door bepaalde zaken los te laten, zo veel rijker wordt?

Wij helpen je graag verder, en we vertellen je er graag meer over. Wij zijn er voor je, zo vaak je nodig hebt, en zo weinig je wilt.

En als je er dan klaar voor bent en dat wilt gaan we samen met anderen de bossen in.

Ons spirituele doel hangt hiermee samen: mensen uitnodigen om dichter bij de natuur te komen. Gewoon terug naar de roots, even weg bij alle prikkels, weg bij het moeten, maar vooral even weg bij het druk zijn. Zonder gelijk in het metaphysische of occulte te duiken, laten we klein beginnen… Laten we een stuk wandelen, even vissen of misschien kanoën.

De focus ligt op gezondheid, voedselproductie, welzijn en zijn. In de tijd van nu is het belangrijker ooit om te aarden. Het is niet meer de tijd om stil te zijn en ons te laten verdoven met iets te veel drank en de zoveelste on-demand serie. Vrijheden die door ons worden opgegeven, zijn vrijheden waarvan uw kleinkinderen nooit weten dat ze bestaan hebben.

Lees ons blog, neem contact op, of schrijf je in als hulpzoeker.

Je staat er echt niet alleen voor.