Soms moet je een stap terug doen… naar de basis

Ik heb slechts 2 doelen, een persoonlijk doel en een spiritueel doel

Als mensen mij vragen wat ik graag zou willen krijg ik vaak vreemde reacties, ik wil graag een kleine boerderij in ScandinaviĆ« in de ‘middle of nowhere’, samenwonend met mijn hond, wat vee, mijn eigen groente verbouwen, en wat bos: zo zelfvoorzienend leven dus. Waar iedereen meer naar de stad trekt, wil ik een stap verder weg doen.

Mijn spirituele doel hangt hiermee samen: mensen uitnodigen om dichter bij de natuur te komen. Gewoon terug naar de roots, even weg bij alle prikkels, weg bij het moeten, maar vooral even weg bij het druk zijn. Zonder gelijk in het metaphysische of occulte te duiken, laten we klein beginnen… Laten we een stuk wandelen, even vissen of misschien kanoĆ«n.

De focus ligt op gezondheid, voedselproductie, welzijn en zijn. In de tijd van nu is het belangrijker ooit om te aarden. Het is niet meer de tijd om stil te zijn en ons te laten verdoven met iets te veel drank en de zoveelste on-demand serie. Vrijheden die door ons worden opgegeven, zijn vrijheden waarvan uw kleinkinderen nooit weten dat ze bestaan hebben.

Lees dit blog, kijk mijn filmpjes, en oordeel zelf. Wil je contact? Graag!

Je staat er echt niet alleen voor.